Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel Orchidea - Balástya
Cím: 6764 Balástya, Felszabadulás u. 4.Email: hotel.orchidea@vnet.hu
Web: hotelorchidea.vnet.huTelefon: 0662-278-272

Bemutatkozás

Szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani Balástyán az 5-ös út mentén Szegedtõl 20, Ópusztaszertõl 12 km-re található szállodánkat, amely az M5-ös atópálya lehajtójától 3,5 km-re helyezkedik el. A falusi környezetben elhelyezkedõ szállodánk 70 fõ részére tud kényelmes elhelyezést biztosítani.Vendégeink térítésmentesen az épület mögött található zárt parkolóban helyezhetik el jármûveiket.

Szállodánkat szeretnénk azon vendégek részére is ajánlani, akik egy pár napot ezen a környéken szeretnének eltöltei, tiszta levegõn, nyugodt falusi környezetben és családias hangulatban. A hotel tágabb környezetében vendégeink számos szabadidõs és kulturális program közül választhatnak. A Dél-alföldi régió több természeti és ember alkotta látnivalója látogatók ezreit vonzza a környékre. Az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark; az ország legismertebb szikes tava, a Fehér-tó; a kiskunmajsai termál- és élményfürdõ, valamint Magyarország negyedik legnagyobb városa, Szeged, biztosítja, hogy mindenki megtalálja az érdeklõdésének legmegfelelõbb kikapcsolódási lehetõséget.

A szállodánkhoz kapcsolódó étterem és rendezvényterem kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelek, céges rendezvények, termékbemutatók és elõadások megszervezésére.

Szállodánk 50 fõs fedett kerthelyiséggel is rendelkezik.

Szállodánkat és éttermünket kiránduló csoportok figyelmébe is ajánljuk, akiknek egyedi igényeit is ki tudjuk elégíteni elõzetes egyeztetés esetén. Csoportoknak 10 % kedvezményt nyújtunk éttermi és szállodai árainkból! Autóbusszal érkezõ vendégeinknek kultúrált parkolóhelyet biztosítunk a szálloda elõtt!

Reméljük,hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink